Bij Concrete Matter zijn onze kernwaarden gericht op stijl, heritage en duurzaamheid. In onze vintage kledingwinkel in Amsterdam verkopen we niet alleen stijlvolle en unieke vintage items maar ook vintage geïnspireerde kledingstukken, interessante curiosa en premium schoeisel. Wij selecteren de meest esthetisch aantrekkelijke, duurzame en functionele producten voor de moderne man. Dankzij onze kennis en ervaring in de markt voor robuuste en stijlvolle herenkleding weten we precies welke details we zoeken in kleding en hoe we duurzame kleding optimaal kunnen stylen.

Shop nu

Unieke items voor een eigen stijl

Er is maar één jij. Met je kleding kun je jezelf onderscheiden en je eigen stijl uitdragen. Hoe doe je dit beter dan met unieke items, die qua stijl makkelijk met elkaar te combineren zijn? Bij Concrete Matter zoeken wij de tofste kledingstukken voor jou uit. Van duurzame en hoogwaardige materialen, zodat je nog jarenlang plezier gaat beleven aan jouw favoriete pantalon of jas. Dat is uiteindelijk wat we proberen te bereiken: we gaan een wegwerpcultuur van anonieme massaproductie tegen. Wij geloven ook dat duurzaamheid en stijlvolle esthetiek hand in hand gaan.

Meer dan alleen kleding

Vintage kleding Amsterdam

Voor vintage kleding in Haarlem en omgeving ben je bij Concrete Matter aan het juiste adres, maar wij bieden nog zoveel meer dan enkel kleding. Ook je huis kun je aankleden met gave vintage items, van oude wereldbollen en landkaarten tot lithografie en taxidermie en zogenaamde mantiques. Bijzondere oude objecten met een stoere, mannelijke uitstraling. Met het grote assortiment aan accessoires van bandana’s, handschoenen, horloges, sieraden, zakmessen en manchetknopen maak je jouw outfit helemaal af. De producten voor persoonlijke verzorging en de zijn niet alleen praktisch maar ook erg leuk om cadeau te doen.

Kleding bekijken

Wie zitten er achter Concrete Matter?

Concrete Matter begon als een samenwerking tussen Tim, Tomas en Jacob - drie jonge, creatieve jongens uit Amsterdam, Nederland. Wij zijn verbonden door onze passie voor nuttige, duurzame en prachtig vervaardigde producten. Begin 2012 hebben we een kleine maar uitgebreide online winkel opgezet. Tegenwoordig zijn we ook te vinden met een fysieke winkel in de Gasthuismolensteeg in Amsterdam. Dus als je ooit in Amsterdam bent, kom dan zeker langs voor een kopje koffie en een praatje. Er is een grote kans dat er tenminste één van ons aanwezig is in de winkel. Wij vinden het altijd leuk om kennis over onze producten te delen en jou te helpen bij het uitzoeken van de mooiste items.

Bekijk ons aanbod